Izsmalcināts dizains šiks atvērtā plānojuma rezidencei

Hyla Architects izstrādāja dizainu laikmetīgai rezidencei Acoustic Alchemy Singapūras galvaspilsētā.

Rezidences Acoustic Alchemy eksterjers

Masīva stabuļa skulptūra norobežo mājas interjeru no āra terases, kas atrodas pirms apvītā baseina. Pirmā stāva guļamistabas logs ir asimetriski iegremdēts fasādes sniega baltajā sienā. Tās durvju priekštelpas racionālā forma sasaucas ar to pašu zemāk uzstādīto raga skulptūru.

Liels jumta logs izgaismo otro līmeni un caur tā stikla grīdu arī pirmo līmeni. Īpašs jumta pārklājums pasargā māju no pārkaršanas.

Mūsdienīgs dzīvojamās istabas interjera dizains rezidencē Acoustic Alchemy
Vannas istabas interjera dizains
Interjera dizains Acoustic Alchemy rezidence
Novērtējiet šo rakstu
( Vēl nav neviena vērtējuma )
Pievienojiet komentārus

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: